2 Şubat 2009 Pazartesi

ReklamMatik.com Kazandıran Reklamlar

Televizyon dünyasının vazgeçilmez unsurlarından biri olan reklam filmleri şimdi bambaşka bir konseptle internet dünyasına taşınıyor. ReklamMatik.com, üyelerine reklam izletirken hem para hem de hediyeler kazandırıyor.

Özellikle reklamverenler için önemli bir mecra olarak değerlendirilen ReklamMatik.com, üyelerini demografik özelliklerine göre sınıflandırarak, onlara uygun reklamları belirliyor. İlgi alanları göz önünde tutularak kendileri için seçilmiş reklamları izleyen ve izledikleri reklamların sonunda değerlendirme yapan üyeler, doğrudan bir geri bildirimle marka, ürün ve reklamın başarısı konusunda fikirlerini yüksek sesle dile getirebiliyor. Bunun yanı sıra puan toplayarak çeşitli hediyeler de kazanıyor.

Böylelikle gönüllü reklam izleyicilerine tanıtılan ürün ve hizmetlerin hedef kitlelerine doğrudan ulaşması sağlanıyor.

Onlarca reklam ve 100000' i aşkın üyenin yer aldığı ReklamMatik.com, reklamların ve reklam dünyasının nabzını interaktif bir biçimde tutmaya devam ediyor.

34 yorum:

  1. Hayatimda ilk defa birsey kazanmis oldum o da ReklamMatik sayesinde oldu.. Odul olarak Iphone kazandim muthis birsey, resimlerime bakabiliyor internete girebiliyorum. Sistemde kaliteli marka reklamlarini gormeye basladikca ReklamMatik'e guvenim daha da artti. Reklam filmlerini zevkle izlerken topladigim puanlari nakite cevirdim.. Ne kadar cok NakitPuan o kadar Para demek :) Ciddi olarak ReklamMatik ailesini gonulden kutluyorum...

    YanıtlaSil
  2. bence çok güzel birşey daha irşey kazanamadım ama inş oda olur ben gerçekten çok beğendim

    YanıtlaSil
  3. ben çok beğendim daha bırsey kazanmadınm ama ins oda olur

    YanıtlaSil
  4. ben henüz yeni katıldım ailenize doğal olarakta kafamda birçok soru işareti var umarım pişman olmam.ama gerçekten çok etkileyici gerçekse tebrikler.....

    YanıtlaSil
  5. ben daha bir şey kazanmadım önceden umudumda yoktu ama gelişimine bakıyorum ve umudum gün geçtikçe artıyor bir şey kazanamassakda reklam sektöründe taşları yerinden oynatacak gibi görünüyor

    YanıtlaSil
  6. puan toplamak icin bir de anket toplama tercihi var.ama nasil? yardimci olabilecek biri var mi?

    YanıtlaSil
  7. Boş vakitlerimizde reklam izleyerek puan kazanmak bu puanların dönüşümünü nakite çevirmek güzel bir şey olsa gerek.Pek emin değilim kazanacağıma ama çok puan toplayıp kazananları da canı yürekten kutlarım.Reklam,şirketlerin can damarıdır.Reklam sektörünün müşteri memnuniyetini ön plâna alması ve hizmetlerin doğrudan hedef kitleye ulaştırılması çok güzel.Çünkü ben ilgi alanımda olmayan bir reklamı ızlemiyorum.

    YanıtlaSil
  8. Henüz Reklammatik ailesine yeni katıldım.Daha önceleride başka şirketlerin tıkla kazan,mesajları aç kazan adları altında yaptıkları projelerine katıldım ama bana pek ciddi gibi gelmedi üyelerine verilen vaadler yerine getirilmiyordu boş zamanım çok olsada değerliydi.Üstelik yorumlarımı sadece açıp gerçeği yansıtmayan fikirleri savurmadan sırf okudum işte ver puanımı düşüncesiyle değil bir iş yapılıyorsa ve kişilerin fikirleri bir projeye yön veriyorsa bu işin iyi yapılması gerekir düşüncesini taşıdığım için,fikrimi belirtmeden sadece kazanmak amaçlı tıklamaktan, mesaj okumaktan vaz geçtim.Toplumun faydası için yapılan her iş önemlidir ve ciddiye alınması gerekir diye düşündüğümden katıldığım projeleri sunanlarında aynı ciddiyetle üyelerine yaklaşması gerekir.Tesadüfen Reklammatikle tanışınca aradığım ciddiyeti yakaladığıma inandım ve üye oldum projenizin tanıtımını hakkınızdakileri okudum ve ciddi diğerlerinden farklı bir proje olduğunu farkettim.Kim istemezki kazandırırken kazanmak.Dilerim bu başarınız daim olur.Saygılar

    YanıtlaSil
  9. Annemin tavsiyesi ile Reklammatik'le tanıştım .Zaten iş yerimde bütün gün evdede boş vakitlerimde hep PC başında olduğum için isteksizde olsa üye oldum daha sitenize girer girmez farklılığı hissedilen bir tabloyla karşılaşınca işi açıkçası şaşırdım ama bilgilerimi doldurdukça puanlarımın artması reklamları ilgiyle izlememe ve zevk almama sebep oldu izleyip sorulara yanıt verdikçe puanlarım arttı diye sevindim.Ama üstünden bir kaç saat geçtikten sonra 2.kez izlemek istediğimde reklamlar hem geç açıldı hemde sorular yoktu izlediğim halde puanda vermeyince bozuldum.Oysa dikkat işaretine tıkladığımda günde 1 kez toplamda 7 kez izlediğini okuyunca kafam kariştı acaba bütün gün sadece 1 kez mi izleyeceğiz,7 kez izlenebileceği belirtildiğine göre her izleyiştemi puan alınacak yoksa ilk izlediğimizde bir kereye mahsus mu puan alacağız size uygun reklam katogorisınde reklamlardan sadece bir kez sorulara ,cevap verebiliyoruz.Açıklayıcı bir yazı yazarsanı memnun olurum.Yorumuma mutlaka cevap bekliyorum.

    YanıtlaSil
  10. Kuzenimin davetiyle Reklammatik'ten haberim oldu iş yerimde çok yorulduğum için üye olmak istemedim ama kuzenlerim ve yengem üye olmuşlar reklam izleyip yorum yapıyorlardı onları izleyince kısa bir süre vakit ayırıp puan kazanılmasının zevkli olduğuna şahit oldum. Üstelikte güvenilir bir site olması gönderilen daveti kabul etmeme neden oldu.Çok puan toplayamasamda eğlenceli.

    YanıtlaSil
  11. Benim google hesabım olmadığı için başkasının hesabından yorum göndermek sakıncalımıdır.En kısa sürede gmail hesabı alıp yorumlarımı kendi hesabımdan yapacağım.Çünkü Reklammatik gerçekten ciddi ve düzeyli.Başarılar.Ferda Karabulut

    YanıtlaSil
  12. Kuzenim iyiki beni Reklammatike davet etmiş reklam izlerken eğleneceğim hiç aklıma gelmezdi çünkü televizyonda dizileri izlerken reklamlar başlayınca kanal değiştirirdim.Siteniz çok güzel.

    YanıtlaSil
  13. daha önce çıkan reklamlardan kazanabiliyormuyuz

    YanıtlaSil
  14. Bende öncelikle bu tür girişimlere temkinli yaklaştım ama googledan arattığınızda bile bir sürü kısadan para kazanmanın yollarını açıklayan gayriresmi site var. Bunlarda bir güvenlik sorunu var ama bu sitede gerek web-tasarım gerekse üyelerin dikkatini çekebilme, sorunlarını dinleme açısından bir ciddiyet var. Milleti kandırmaya çalışan diğer üçkağıtçılar gibi değil. Beğendim! Bende kazanma şansımı düşük görüyorum çünkü çoğu arkadaşım bilgileri deşifre olacağından korkuyorlar. Haksızda değiller ama reklammatik bu önyargıları kırdı açıkçası...

    YanıtlaSil
  15. arkadaşlar ben de yeni katıldım reklam matik ailesine inanın çok sevdim bu siteyi.bunda emeği geçen herkese teşekkür ederim. yanlız size uygun reklamların dışında puan alabileceğimiz başka reklam yok mu? sadece bunları mı izliyeceğiz.?

    YanıtlaSil
  16. web siteniz gayet başarılı bir çalışma elinize sağlık diyorum daha birşey kazanmadım ama ilerde oda olur herhalde :D

    YanıtlaSil
  17. Boş vakitlerimizde reklam izleyerek puan kazanmak bu puanların dönüşümünü nakite çevirmek güzel bir şey sanırım. Pek emin değilim kazanacağıma ama çok puan toplayıp kazananları da yürekten kutlarım. Reklam, şirketlerin can damarı olup, Reklam sektörünün müşteri memnuniyetini ön plana alması ve hizmetlerin doğrudan hedef kitleye ulaştırılması çok iyi bir şeydir. Herkezin kendi ilgi alanları vardır ve herkez sadece kendi ilgi alanıyla ilgili reklamları izlemektedir.

    YanıtlaSil
  18. Boş vakitlerimizde reklam izleyerek puan kazanmak bu puanların dönüşümünü nakite çevirmek güzel bir şey olsa gerek.Pek emin değilim kazanacağıma ama çok puan toplayıp kazananları da canı yürekten kutlarım.Reklam,şirketlerin can damarıdır.Reklam sektörünün müşteri memnuniyetini ön plâna alması ve hizmetlerin doğrudan hedef kitleye ulaştırılması çok güzel.

    YanıtlaSil
  19. Bende daha yeni üye oldum ve umutluyum her ne kadar kazanmasamda şimdilik.Tasarım ilgimi çekti gerçekten çok samimi ve içten geldi site.Diğer siteler gibi kandırmalara yer yok eminim.Her geçen gün paraların birikmesini 4 gözle bekliyorum...

    YanıtlaSil
  20. Bende daha yeni üye oldum ve umutluyum her ne kadar kazanmasamda şimdilik.Tasarım ilgimi çekti gerçekten çok samimi ve içten geldi site.Diğer siteler gibi kandırmalara yer yok eminim.Her geçen gün paraların birikmesini 4 gözle bekliyorum...

    YanıtlaSil
  21. ManYak Bişi Bu Yaa BayıLdımm Süperr Beni Bi abim Davet Etti uzun Süredir Bahsediodu Bana İnandırıcı Gelmemişti ama İçine Girip Bide Bu yorumLarı Okuduktan Sonraa Güvenimi Kazandı Ve Cok egLenceLi :) ReKLaMMaTik aiLesine Kucak doLusu Saygı Ve SeLamLarımı Sunarumm... Bu arada Beni Davet eden abimden daha Cok Puana saHibim =))=))

    YanıtlaSil
  22. ManYak Bişi Bu Yaa BayıLdımm Süperr Beni Bi abim Davet Etti uzun Süredir Bahsediodu Bana İnandırıcı Gelmemişti ama İçine Girip Bide Bu yorumLarı Okuduktan Sonraa Güvenimi Kazandı Ve Cok egLenceLi :) ReKLaMMaTik aiLesine Kucak doLusu Saygı Ve SeLamLarımı Sunarumm... Bu arada Beni Davet eden abimden daha Cok Puana saHibim =))=))

    YanıtlaSil
  23. İnternette birçok bu tarz faaliyet gördüm. Hatta katılıp ugraşıp ugraştıgımla kaldıgımda oldu. Ama bu ayrı bir güven verici ve kazananlar somut olarak var. Dolayısıyla bundan kazanılacagına inanıyorum ve KAZANACAGIM DA...:))

    YanıtlaSil
  24. ben ilk kez böyle bş faaliyet görüyom. inşallah kazanırım

    YanıtlaSil
  25. Ben de yeni üyelerden bir tanesiyim.Arkadaşların da bahsettiği gibi diğer sitelerden farklı görünüyor ve site içeriği de güzel.Şahsımın sitenin acemiliğinden kaynaklanarak reklamların sağ yanında yeralan 'değerlendirme' kısmını reklamların son bitimi yerine ilk izlemelerden sonra yapmışım yapılan açıklamadan sonra öğrendim.:)Temennm odur ki yeni kayıt yaptıran arkadaşlar bu hataya düşmezler.
    Sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil
  26. ben çok site gördüm gir izle para kazan diye ama hepsi palavrta şimdi bu site yani reklammatik dikkatimi çekti gördüğüm kadarıyla doğrucu ve birbirinden güzel hediyeler kazandırıyorlar ben ce güzel bir zaman geçirme ve birşeyler kazanma sitesi

    YanıtlaSil
  27. Daha yeniyim daha öncede bir çok yere katıldım ama ciddiyete almadım burası bana daha güvenirli geldi herşeyin hayırlısı kazanan arkadaşlara başarılar..

    YanıtlaSil
  28. acayipp bi site the orjinal canı gönulden tebrik ederim.
    Bu sitede anketleri gören var mı bu arada ?

    YanıtlaSil
  29. bende yeni katıldım inşallah hayırlı olur

    YanıtlaSil
  30. cok gusel bi site bu yha.

    YanıtlaSil
  31. yaa ben yeniüye oldum ama reklamları nerden izleyebilirim 'uygun reklam'dan başka reklam nerden izlenir lütfen bana yardımcı olun

    YanıtlaSil
  32. Şahsa özel reklamlar ne zaman yenileniyor bunu çözemedim.Ben de Reklammatiğin ciddi bir çalışma olduğuna inaniyorum.İnşallah sistemi iyice öğrenip puanlarımı artırmaya çalışıp,kazanacağım :)

    YanıtlaSil
  33. sistem gerçekten güzel tüm arkadaşlara tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil